• G ücü Bilgisinde !

    YAHUDI SABETAIST DÖNMELER DESIFRE


    ADI :ARiF SOYADI:SOLAK GÖREVi TÜRKiYEDE

    iNTERNETTE iNSANLARI

    BiRBiRiNE DÜSÜREREK PROPAGANDA YAPMAK
    DiKKATLE BAKIN

    57 YASINDA YANLIS ANLAMADINIZ 57 YASINDA

    ODTÜ MEZUNU ÖVÜNEREK ANLATIYOR.

    ASAGIDA NASIL

    BIR MEZUN

    OLDUGUNU

    GÖRECEKSINIZ


















    http://www.dailymotion.com/arifsolak


    HABER BÜLTENLERINDE DESIFRE

    OLAN BU ADAMIN BIR BENZERI
    MUGLADA OLDUGU IDDA EDILIYOR FAKAT DIGER VERILER IZMIRI GÖSTERIYOR BIR BASKA NICKLE HESAP ACIP GREENEYED NICKIYLE MUGLADA REHBER EMRE ISMINI KULLANIYOR. HABERi DiKKATLE OKUYUNUZ.


    AYNI OLAY BASIMIZA GELDi VE SUNUYORUZ SiZLERE TÜM TÜRKiYE AYIK OLSUN BU GAZLARA GELMEYiN



    216691.jpgAvusturya basını, pazartesi günü Belgrad’da yakalanan savaş suçlusu eski Sırp Devlet Başkanı Radovan Karadziç’in 2006 ve 2007 yıllarında yaklaşık 18 ay boyunca Viyana’da yaşadığını, bu sürede sık sık yemek yediği bir restoranda yaptığı siyasi konuşmalarla Türklerle ve Kürtleri birbirine düşürmeye çalıştığını yazdı.

    Haberlerde, 2006 yılının Haziran ayından 2007 yılının sonuna kadar Avusturya’nın başkenti Viyana’da kiraladığı bir odada yaşayan Karadziç’in, sık sık yemek yemeye gittiği bir lokantada diğer müşterilerle “şiddetli siyasi tartışmalara girdiği” aktarıldı.

    Şiddetli siyasi tartışmalar

    Gazetelere konuşan ve Karadziç’ten “uzun, beyaz saç ve sakalları olan bir ihtiyar” olarak bahseden lokantanın yöneticisi, “Haftada 2-3 kez gelir ve yemeğini yedikten sonra diğer müşterilerle şiddetli siyasi tartışmalara girerdi. Bir süre sonra bu tartışmalarda Kürtlerle Türkleri birbirlerine düşürmeye çalışınca kendisini bir daha lokantaya almadım. Bu ihtiyarın savaş suçlusu olarak aranan biri olabileceğine daha önce hiç ihtimal vermedim” dedi.

    2007 yılında sorgulanmış

    Öte yandan, Avusturya polisine bağlı özel Cobra birimi yetkilileri Karadziç’in 2007 yılının Mayıs ayında, aynı dönemde Viyana’da işlenen bir cinayetle ilgili olarak sorgulandığını açıkladı. Avusturyalı yetkililer, 4 Mayıs 2007’de meydana gelen olayda Karadziç’in Viyana’da yaşadığı eve yakın bir bölgede işlenen bir cinayeti araştıran polisin o sırada yoldan geçmekte olan eski Sırp devlet başkanına, gösterdikleri resimdeki cinayet zanlısını tanıyıp tanımadığını sorduğunu aktardı.

    ‘Dilenciyi andırıyor’

    Yetkililer, cinayetle ilgili bir bilgisi olmadığını söyleyen ve “pijamaları, geniş tel çerçeveli gözlükleri ve başındaki Panama şapkasıyla 20 bin kişinin hayatından sorumlu bir savaş suçlusundan çok bir dilenciyi andıran” Karadziç’in, kimlik olarak da polise “Petar Glumac” adına düzenlenmiş sahte bir Hırvat pasaportunu ibraz ettiğini kaydetti.

    ‘15 ay önce de yakalanabilirdi’

    Pasaportun sahte olduğunu anlayamayan polisin Karadziç’in gitmesine izin verdiğini aktaran yetkililer, “Biraz daha dikkatli olunsaydı, Karadziç 15 ay önce yakalanabilirdi” dedi.

    Karadziç’in, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da da Dragan Dabiç sahte kimliğiyle bir alternatif tıp merkezinde doktor olarak çalıştığı, hatta Mila adında bir kadınla aşk yaşadığı belirtilmişti.

































    Bana bulasmayın özür bile dilerim videoyu silin diye yalvarıyo.Foyaaları ortaya cıkınca. Dailymotion video sitesinde de 2 kız arkadasımıza sarkan bu 57'lik sapık bizzat benle koyu tartısmalara girmis megilli konusunca yahudilerin 22 savasta galip geldigini kuran-ı esas alan ülkelerin sefil ve yabancı güdümünde kalan bir köpek oldugunu söyledi. Rengi belli olduktan ve tartısmalar alevlenmeye basladıktan sonra ilk basta sinsi bir sekilde sokulan TAM BiR VATAN PERVERLIK ICINDE BULUNAN SÖZDE tartısmalarda konuları sinsice saptırarak aklınca tartısmaları mesajları takip eden arkadaslarımızı birbirine düsürmeye calıstıgını anladıgımda ciddi tartısmalara girdim.Bilgisinin olmadıgını yaptıgı tek seyin tarihi olayları ve dini inanısları resmen üstü kapalı birsekilde karalayan bir HAiN OLDUGUNU ANLAMAM UZUN SÜRMEDİ. Daha sonra kartları acık oynamaya basladıgımızda ve ben onun bütün bu pisliklerini yüzüne vurmaya basladıgımda ise; icini döktü iste mesajlardan PARAGRAFLAR ARiF SOLAK


    PEYGAMBERIMIZE KUR-AN'A ATATÜRK'E

    FOYASI ORTAYA CIKTIKTAN SONRA TÜM SÖZDE SAVUNDUGU DEGERLERE KÜFÜR EDEN YARGILAYAN MANTIK ARAYAN

    ALLAH'I SORGULAYAN

    KAFASINA GÖRE MUHAMMED SIMDI YASAYDI ((ki arkadasıymıs gibi konusuyor salavat getirmeden)) IMANIN SARTLARI BUNLAR OLURDU DIYEREK

    KAFASINA GÖRE IMANIN SARTLARI MADDELERI YAZABILEN BIR SOYSUZ.


































    DAHA SONRA BU 57'LiK SAPIGI SEVENLOAD ViDEO SiTESiNDE YAKALAYAN

    ARKADASLAR

    KURDiN DENiLEN KIZLA YENi BASLAYAN

    MUNASEBETiNi YAKALARLAR VE KIZ BiR

    KÜRDiSTAN PROPAGANDiSTiDiR.



































































































    RUMLAI YAHUDiLERi ERMENiLERi ÖVE ÖVE BiTiREMiYOR TECAVÜZCÜ YAHUDi ERMENi GÖRDÜN MÜ DiYOR


    BEN BASKA SEY DEMiCEM BiR iNSAN ZEKA GÖÜNTÜSÜ ALTINDA KENDiNi ÖYLE ZANNEDERKEN

    iSTE BU KADAR PESPAYE ACINASI ZAVVALI VE AHMAK DURUMUNA DÜSEBiLiR.

    BUGÜN ZORLA TECAVÜZ VARSA SEKS MANYAKLIGI VE AHLAKSIZCA

    HOMOSEKSÜELLiK ENSEST iLiSKiLER VARSA BU ONLARIN SAYESiNDEDiR

    DÜNYANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERi SAVUNDUGU ÜLKELER VE

    BUNUNLA BIRLIKTE GÖRDÜGÜNÜZ ÜZERE MILLETI BU

    SEKILDE VATAN SEVERLIK GÖRÜNTÜSÜ ALTINDA

    BIRBIRINE DÜSÜREN ÖRNEK BU SEKILDE

    GERCEKLESMEKTEDIR.

    HERKESIN DUYARLILIGINA VE UYANIK BULUNMAK DURUMUNA TABi OLMAMIZI UNUTMAMAMIZ

    GEREKTIGINI BILMEK ZORUNDAYIZ

    BU SÖZ ATATÜRK'ÜMÜZDEN MiRASTIR.

























    0 yorum:

     

    Blogger news

    About

    Blogroll